بهترین زیرسازی چوب ترمو برای شما کدام است؟

زیرسازی چوب ترمو

زیرسازی در نصب ترمووود یکی از مهم ترین و اصلی ترین کار هایی است که باید با دقت زیادی انجام شود. نحوه و کیفیت زیرسازی چوب ترمو تاثیر مستقیمی بر دوام و ماندگاری ترموود دارد. بنابراین باید نکات مهم و قوانین زیر سازی ترمو وود و نصب آن را به طور کامل بدانید و رعایت کنید.

در این مقاله ابتدا انواع زیر سازی هایی که برای نصب ترمو وود انجام می شود را بررسی و معرفی می کنیم. سپس عواملی که روی انتخاب نوع زیرسازی چوب ترمو تاثیر گذار هستند را بیان کرده و همچنین، نکات مهمی که هنگام نصب زیر سازی باید رعایت کنید را نیز بیان می کنیم.

انواع زیرسازی چوب ترمو

چوب زیرسازی ترمووود

کیفیت و نوع زیرسازی چوب ترمو برای نصب و استفاده بهینه از این نوع چوب، بسیار مهم است. در ادامه مطلب انواع زیرسازی چوب ترمو را بررسی می کنیم.

1. زیرسازی چوبی:

در این روش از تیرچه ها یا الوار های چوبی به عنوان زیرسازی استفاده می شود. این نوع زیرسازی برای نصب چوب ترمو در دیوارها و سقف مناسب است. زیرسازی چوبی به دلیل خواص عایق حرارتی و صوتی بالا، می تواند به بهبود عملکرد حرارتی و صوتی ساختمان کمک کند.

2. زیرسازی فلزی:

در این روش از تیر های فلزی استفاده می شود. زیر سازی فلزی برای محیط هایی که در معرض آسیب های محیطی مانند رطوبت قرار ندارند، مناسب تر است. همچنین کیفیت فلز استفاده شده برای این نوع زیر سازی باید بسیار بالا باشد تا دچار زنگ زدگی و آسیب به الوار های ترموود نشود.

زیرسازی فلزی به دلیل مقاومت بالا در برابر ضربه و عدم تغییر شکل، می تواند به افزایش استحکام و پایداری ساختمان کمک کند. در این روش از شاسی کشی اهنی استفاده می شود که تیرچه های فلز، توسط ضد زنگ و رنگ های اپوکسی، مقاوم سازی می شوند. زیر سازی فلزی بیشتر برای نصب ترمووود کف استفاده می شود.

3. زیرسازی بتنی:

برای اجرای این روش زیر سازی از بتن یا سیمان استفاده می شود که در ارتفاع 4 سانتی متر روی سطح مورد نظر ریخته شده و به شکلی کاملا صاف و لیسه ای تراز می شود. برای اجرای این زیرسازی چوب ترمو باید سطح بتن یا سیما زیرین هموار باشد تا الوار های ترمووود به آسانی و تراز نصب شوند. از این نوع زیرسازی بیشتر برای نمای ساختمان استفاده می شود. زیرسازی بتنی به دلیل مقاومت بالا در برابر فشار و عدم تغییر شکل، می تواند به افزایش استحکام و پایداری ساختمان کمک کند.

هر یک از این انواع زیرسازی برای نصب چوب ترمو مزایا و معایب خاص خود را دارند که بسته به نوع، محل مورد نظر، شرایط و میزان بودجه می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید.

برای اطلاع از قیمت و خرید چوب ترمو ارزان و با کیفیت میتوانید با کارشناسان پویان وود در تماس باشید.

عوامل موثر در انتخاب زیرسازی چوب ترمو

چوب زیرسازی

برخی عوامل روی انتخاب نوع و روش زیر سازی چوب ترمو تاثیر می گذارند. با توجه به این عوامل که در ادامه مطلب ان ها را بیان می کنیم، باید نوع زیر سازی مد نظرتان را انجام دهید

  1. نوع ترمووود: توجه به نوع ترمووود یکی از عوامل مهم در انتخاب نوع زیرسازی چوب ترمو است. انواع مختلفی از چوب ترمووود با ویژگی ها و کاربرد های مختلف در بازار وجود دارد که می توان بر اساس نیاز و محل استفاده بهترین نوع آن را انتخاب کرد. برخی از مدل های ترموود شامل ترمووود فنلاندی، سوئدی، آلمانی، گره پروانه و ساده هستند که هر کدام با توجه به ویژگی های ساختاری که دارند، نیاز به زیر سازی های مختلف دارند.
  2. ابعاد ترمووود: ابعاد ترمووود نیز در انتخاب زیرسازی چوب ترمو تاثیر زیادی می گذارد. ابعاد ترمووود باید بر اساس نیاز های سازه و طرح مورد نظر تعیین شود. ابعاد این محصول شامل ضخامت، عرض و طول ترمووود است. به عنوان مثال در سازه ‌های باربر بزرگ تر، ترمووود با ابعاد بزرگ تر مورد استفاده قرار می‌ گیرد. همچنین در سازه های دکوراتیو و طراحی داخلی، ترمووود با ابعاد کوچک تر مورد نیاز است. به همین دلیل ترمووود با ابعاد بزرگ یا کوچک نیاز به زیر سازی های متفاوتی نیز دارد.
  3. شرایط محیطی: شرایط محیطی نیز در انتخاب زیرسازی چوب ترمو تأثیرگذار است. به عنوان مثال در مناطقی با رطوبت بالا، باید از ترمووود با مقاومت بالا به رطوبت و تغییرات دما استفاده کرد. همچنین میزان رطوبت بر نوع و جنس زیر سازی نیز تاثیر می گذارد. در محیط هایی با تابش نور آفتاب، امکان نفوذ حشرات، رطوبت، تردد بالا و … باید از زیر سازی های مخصوص به شرایط هر محیط استفاده کرد.

نکات مهم هنگام نصب زیرسازی ترمووود

زیرسازی ترموود

برای نصب محکم و اصولی زیر سازی چوب ترمو باید به برخی نکات توجه کنید. نصابان حرفه ای ترمووود به دلیل تجربه بالا و دانشی که دارند، این نکات را همیشه رعایت می کنند. ولی اگر خودتان قصد نصب زیر سازی برای چوب ترمووود را دارید، باید حتما نکات مهم نصب آن را در نظر بگیرید.

همچنین اگر از یک نصاب یا تیم اجرایی برای زیر سازی و نصب ترمووود کمک می گیرید، می توانید بررسی کنید که قوانین و نکات گفته شده را برای افزایش دوام و نصب اصولی ترمووود رعایت می کنند یا خیر.

  • کیفیت مواد: برای نصب زیرسازی ترمووود، باید از مواد با کیفیت و مقاوم استفاده کنید. همانطور که گفتیم برای زیر سازی ترمووود نیاز به الوار های چوب، قوطی های فلزی یا سیمان و بتن دارید. بنابراین باید اطمینان حاصل کنید که موادی که استفاده می ‌کنید، با استاندارد های لازم سازگاری داشته و کیفیت بالایی دارند.
  • ضخامت زیرسازی: توجه به ضخامت زیرسازی برای نصب ترمووود بسیار مهم است. برای زیرسازی سیمانی، ضخامت بتن باید حداقل 5-4 سانتی‌ متر باشد تا استحکام دیوار در زمان نصب پیچ و رولپلاک چوب زیرسازی تضمین شود. برای زیرسازی فلزی نیز از قوطی‌ های فلزی با ضخامت مناسب استفاده کنید. الوار های چوب برای زیر سازی چوبی نیز باید ضخامت مناسبی داشته باشند تا در برابر فشار دچار آسیب نشوند.
  • فاصله بین تیر های زیرسازی: فاصله بین تیرهای زیرسازی نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. معمولاً فاصله بین پروفیل ‌های چوبی زیرسازی حدود 40 تا 60 سانتی ‌متر است. این فاصله باید به گونه ‌ای باشد که ترمووود به طور مستحکم و بدون انحراف نصب شود.

جمع بندی

با رعایت این نکات و قوانین گفته شده، می توانید ترموود را در مقاوم ترین و بهترین شکل ممکن نصب کنید. اجرای درست زیر سازی چوب ترمو در استفاده از این چوب بسیار مهم و حیاتی است. زیرا با انجام اصولی و درست زیر سازی چوب ترمو، مقاومت ترمووود و سازه اجرا شده با آن افزایش می یابد و با گذشت زمان، نیازی به پرداخت هزینه های هنگفت برای تعویض، تعمیر یا نگهداری آن ندارید. همچنین دقت کنید که برای استفاده از ترموود در هر مکانی، باید آن را از مراکز معتبری خریداری کنید که محصولات با کیفیت و مرغوب را به مشتریان خود عرضه می کنند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *